Dag 1

Torsdag

Ankomsten til Færøerne er en særlig oplevelse, især når himlen er klar. Udsigten fra flyvinduet er betagende - og giver dig virkelig WOW-følelsen.

Ved ankomsten til Vágar Lufthavn venter en shuttlebus på at køre dig til Hotel Føroyar i Tórshavn, hvor du tjekker ind for fire nætter.

På Hotel Føroyar vil du blive mødt af personalet i receptionen. Denne første aften vil der være et bord til jer i hotellets restaurant Ruts, hvor I kan nyde en lækker middag.

Dag 2

Fredag

Denne dag skal du forkæles i hotellets spa, Ress. Du starter med Rasul, et gammelt baderitual. Behandlingen finder sted i et dampbad og kombinerer de sundhedsfremmende egenskaber ved varme, damp og mineralrigt mudder. Bagefter bliver du behandlet med en helkropsmassage. Dit sind vil blive beroliget med denne rolige og fredfyldte massage, der er beriget med duftene af økologiske olier. Efter din behandling kan du slappe af med en kop urtete, frugt og nødder i spaens lounge.

Dag 3

Lørdag

Du kan frit udforske stedet på egen hånd. Vi anbefaler, at I tager til den charmerende by Tórshavn. Gå en tur gennem den gamle bydel, hvor I får en god fornemmelse af byens historie og kultur. Besøg kunstmuseet for at opleve nogle spektakulære lokale kunstnere, det nordiske hus for at opleve en fantastisk arkitektur og en dejlig frokostbuffet eller en af de mange charmerende caféer og butikker. Hvis du foretrækker en guidet rundvisning, så lad os vide det.


Dag 4

Søndag

Denne dag vil du udforske omgivelserne omkring Tórshavn på hesteryg eller på en guidet cykeltur. Nyd udsigten og den friske luft på en særlig måde, som du helt sikkert vil huske. Turen er velegnet til både erfarne og ikke-erfarne ryttere.

Om aftenen spiser du på restaurant Áarstova, som ligger i byens centrum. Áarstova er kendt for sit lækre og saftige færøske lam, som er langtidsstegt i mere end ti timer.

Dag 5

Mandag

Din tur på Færøerne er nu slut. Du vil blive hentet af en lufthavnsbus, der kører dig tilbage til Vágar lufthavn. Vi håber, at du føler dig genopladet, og at du har nydt din tid her i fulde drag.

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

and you’re filled with new memories.
og du er fyldt med nye minder.

Er du klar til at bestille din rejse?

Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan se de hoteller, du kan vælge mellem nedenfor, eller du kan bestille med det samme her.

Book nusend en særlig anmodning ›

Inkluderet

  • Fly fra København/Billund/Edinburgh/Keflavík til Vágar tur/retur med Atlantic Airways inkl. lufthavnsskatter.
  • Lufthavnstransport fra Vágar lufthavn til Hotel Føroyar tur/retur.
  • 4 nætter i et Deluxe-værelse med havudsigt inkl. morgenmad på Hotel Føroyar.
  • Spa-dag inkl. Rasul og helkropsmassage på Ress Spa.
  • 2-timers ridetur eller guidet cykeltur.
  • Smagsmenu på restaurant Ruts (drikkevarer ikke inkluderet).
  • 3 retters menu på Áarstova (drikkevarer ikke inkluderet).

Ekstra oplevelser

arrow png

Hvad er ikke inkluderet?

arrow png
  • 5 course meal at Barbara Fish House (beverages not included)
  • 3 course meal at Restaurant Áarstova (beverages not included)

Vores hoteller

Vil du se nærmere på de hoteller, du kan vælge mellem?

__wf_reserved_arv
En kæreste fra Sendistovuni