Dag 1

Når du ankommer til Vágar lufthavn, vil der være en udlejningsbil, der venter på dig. Din første nat vil blive tilbragt på Hotel Vágar, som ligger 200 meter fra lufthavnen. Hotel Vágar er et morgenmadshotel, men der er andre steder på øen, hvor du kan få en kvalitetsmiddag. Når I har fundet jer til rette på hotellet, anbefaler vi, at I kører til landsbyerne Bøur og Gásadalur, hvor I har en ekstraordinær udsigt over Tindhólmur, Dranganir og Mykines.


Dag 2

I dag fortsætter dit eventyr mod nord. Du passerer den undersøiske tunnel til Streymoy og kører nordpå mod Eysturoy. Vi anbefaler et stop i Saksun med sin lagunelignende sø omgivet af bjerge, Tjørnuvík med sin spektakulære udsigt og Gjógv med sine charmerende huse og kløft. De næste to nætter tilbringer du på Guesthouse Gjáargarður, Hotel Runavík eller Hotel Klaksvík. Om aftenen anbefaler vi et hjemmebesøg på Garðahús i Søldarfjørður, hvor I bliver inviteret ind i en lokal bondes charmerende hjem og får serveret en hjemmelavet middag med færøske specialiteter. Benyt også lejligheden til at nyde deres smukke have.

Dag 3

Den tredje dag tilbringer vi i nord. De nordlige øer består af seks små øer: Borðoy, Kunoy, Kalsoy, Viðoy, Svínoy og Fugloy. Hvis du er interesseret i kirker, anbefaler vi et stop i Christians-kirkjan i Klaksvík, som er kendt for at være den smukkeste kirke på øen. En køretur til den nordligste landsby Viðareiði kan varmt anbefales, da naturen, bjergene og omgivelserne er betagende. Hvis du går opad væk fra landsbyen, har du udsigt over alle de andre nordlige øer. Det kan også anbefales at tage færgen til Kalsoy og gøre holdt i landsbyen Mikladalur, som er kendt for legenden om sælkvinden, og hvor man også kan se hendes statue. En køretur gennem øen er et eventyr, da denne lille smalle ø har fem tunneler. Hvis du er en vandrer, foreslår vi den smukke vandretur til Kallurin, som skal gås med en guide.


Dag 4

Turen går videre sydpå til Tórshavn. Du kan vælge at tage den længere vej gennem Eysturoy og Streymoy, eller du kan vælge at køre gennem den nye undersøiske tunnel fra Toftir til Tórshavn. Undervandstunnelen er den eneste undervandstunnel i verden med en rundkørsel. Undervandstunnelen er en betalingsvej og har en afgift. Ved ankomsten til Tórshavn tjekker du ind på Hotel Føroyar eller Hotel Tórshavn i tre nætter. Vi foreslår, at I bruger resten af dagen på at gå en tur i byen samt nyde en god middag på en af byens eminente restauranter.

Dag 5

Tórshavn, hovedstaden, har meget at byde på, og vi foreslår, at du bruger dagen på at nyde byen. Besøg den gamle bydel "úti á Reyni" og parlamentet "Tinganes". Besøg uld- og håndværksbutikkerne og de charmerende caféer i byens centrum. Eftermiddagen byder på en køretur til den historiske landsby Kirkjubøur, som kun ligger 20 minutters kørsel fra Tórshavn. Kirkjubøur er kendt som Færøernes gamle kulturelle centrum. Besøg den ca. 900 år gamle Roykstovan, Ólavskirken fra 1111 e.Kr. opkaldt efter kong Olav den Hellige. Denne kirke er den ældste kirke på Færøerne og er stadig i brug.


Dag 6

På den sidste dag foreslår vi, at du gør det, som du føler, at du stadig går glip af. Der er forskellige ture, som du kan tilmelde dig, f.eks. sightseeing, ridning, bådture, fisketure og vandreture. Lad os vide, hvad du er interesseret i, så hjælper vi dig med at arrangere det.

Dag 7

Din kør-selv-oplevelse er nu slut, og du vil køre hjem igen. Inden du tager af sted, skal du aflevere din lejebil i Vágar lufthavn. Vi håber, at du har nydt din oplevelse på disse 18 øer, der ligger i Nordatlanten.


Dag 8

Dag 9

Dag 10

and you’re filled with new memories.
og du er fyldt med nye minder.

Er du klar til at bestille din rejse?

Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan se de hoteller, du kan vælge mellem nedenfor, eller du kan bestille med det samme her.

Book nusend en særlig anmodning ›

Inkluderet

  • Fly fra København/Billund/Edinburgh/Keflavík til Vágar tur/retur med Atlantic Airways inkl. lufthavnsskatter.
  • 1 nat i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad på Hotel Vágar.
  • 2 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad på Gjáargarður, Hotel Runavík eller Hotel Klaksvík.
  • 3 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad på Hotel Føroyar eller Hotel Tórshavn.
  • 7 dages kat. C billeje (Toyota Corolla eller lignende) inkl. fri kilometer, CDW, TP* lufthavnsgebyr og moms.

*Lejeransvar DKK 7.000,- pr. skade - som kan reduceres til DKK 0,- ved tegning af en tillægsforsikring (SCDW) til DKK 250,- pr. lejedag.

Ekstra oplevelser

arrow png
  • Aftensmad på Garðahús med deres berømte fiskesuppe og brød med færøske specialiteter DKK 400,- pr. person
Se flere oplevelser ›

Hvad er ikke inkluderet?

arrow png
  • 5 course meal at Barbara Fish House (beverages not included)
  • 3 course meal at Restaurant Áarstova (beverages not included)

Vores hoteller

Vil du se nærmere på de hoteller, du kan vælge mellem?

__wf_reserved_arv
En kæreste fra Sendistovuni