Dag 1

Tirsdag

Allerede ved ankomsten til Vágar lufthavn befinder du dig omgivet af imponerende natur. I lufthavnen venter en shuttlebus, som kører dig til Tórshavn, hvor du skal bo de næste seks nætter på Hotel Føroyar. Hvis du kan lide fred og ro og at være midt i naturen, så er Hotel Føroyar hotellet for dig.

Dag 2

Onsdag

I dag skal du besøge hjertet af Færøerne. Du skal besøge bygderne Saksun, Tjørnuvík og Gjógv. I Saksun vil du se havvandslagunen og den smukke gamle kirke. Tjørnuvík er kendt for sin magiske sorte sandstrand omgivet af høje bjerge og en fantastisk udsigt over Risin & Kellingin, også kendt som kæmpen og heksen. Legenden siger, at de forsøgte at trække Færøerne til Island. Du kommer også til at vandre på Færøernes højeste bjerg, Slættaratindur, men bare rolig, vandringen starter fra bjergvejen og giver dig et forspring på 550 meter. Efter vandreturen besøger du den dejlige Gjógv, som er opkaldt efter sin fantastiske kløft. I Gjógv vil du nyde din frokost og tage dig god tid til at slentre rundt i landsbyen og nyde dens skønhed. På denne dag vil du også se det højeste vandfald, Fossá.

Dag 3

Torsdag

Er åben for at du kan udforske den på egen hånd eller tilføje en anden guidet tur. Du kan udforske Tórshavn, den mindste hovedstad i verden. Gå en tur gennem byen og besøg den gamle bydel. Du kan også besøge håndværks- og uldbutikkerne sammen med en hyggelig café. Hvis du kan lide artefakter, kan du besøge flere museer i byen.

Dag 4

Fredag

I dag skal du opleve den populære vandretur til fyrtårnet på Kallurin. Du kører langs fjordene mod Klaksvík, hvor du tager en smuk 20 minutters færgetur til øen Kalsoy. Efter ankomsten til Kalsoy kører I til Trøllanes, hvor vandreturen til Kallurin begynder. En lokal landmand vil være din guide og giver dig mulighed for at opleve færøsk natur tæt på. Fyrtårnet ligger i et fascinerende landskab på den nordligste kant af øen. Vandreturen tager ca. 2-3 timer, men hvis du ikke er klar til vandreture eller i stand til det, er du velkommen til at blive i bilen og nyde en rundtur på øen i stedet. Frokosten spises ved fyrtårnet, mens man nyder udsigten over Kæmpen og Kællingen, samt forbjerget Enniberg - en af de højeste forbjerger i verden. En sjov kendsgerning er, at Kalsoy er kendt for at være „James Bond“ -øen. I James Bond-filmen „No time to die“ fra 2021 er der nogle betagende billeder inkluderet. Efter vandreturen til fyrtårnet fortsætter turen til Mikladalur, hvor du besøger Sælkvinden, inden du tager tilbage til Tórshavn.

Dag 5

Lørdag

I dag skal du besøge Vágar og Slaveklippen. På vej til Vágar gør du holdt ved Norðadalskarð og nyder den smukke udsigt over fjorden. Dit første besøg vil være i den charmerende landsby Gásadalur, hvor du vil se det betagende vandfald Múlafossur. Efter besøget i Gásadalur kører du til Sørvágur, hvor vandreturen til Trælanípan, Slaveklippen, starter. Du vil vandre langs bredden af Leitisvatn, den største sø på Færøerne og også kendt som "den svævende sø". På din vandretur vil du også se vandfaldet Bøsdalafossur. Vandreturen tager omkring 3 timer og er velegnet til næsten alle.

Om aftenen venter et bord på dig på Skeiva Pakkhús. En restaurant ved havet, der kombinerer det italienske og færøske køkken.

Dag 6

Søndag

Din guidede oplevelse er slut, og en shuttle-taxi kører dig tilbage til Vágar lufthavn. Vi håber, at dette eventyr har beriget dig med gamle historier og traditioner, god mad og fantastisk natur.

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

and you’re filled with new memories.
og du er fyldt med nye minder.

Er du klar til at bestille din rejse?

Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan se de hoteller, du kan vælge mellem nedenfor, eller du kan bestille med det samme her.

Book nusend en særlig anmodning ›

Inkluderet

  • 5 nætter i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad på Hotel Føroyar
  • Lufthavnstransport til og fra hotellet.
  • 3x heldagstur inkl. afhentning på Hotel Føroyar, guide, vandre- og færgeafgifter og frokost.
  • Sætmenu "Norðlýsið" på Skeiva Pakkhús (drikkevarer ikke inkluderet).

Ekstra oplevelser

arrow png

Hvad er ikke inkluderet?

arrow png
  • 5 course meal at Barbara Fish House (beverages not included)
  • 3 course meal at Restaurant Áarstova (beverages not included)

Vores hoteller

Vil du se nærmere på de hoteller, du kan vælge mellem?

__wf_reserved_arv
En kæreste fra Sendistovuni