Dag 1

Fredag

Ankomsten til Færøerne er en særlig oplevelse, især når himlen er klar. Udsigten fra flyvinduet er betagende og giver dig virkelig WOW-følelsen.

Ved ankomsten til Vágar Lufthavn venter en shuttlebus på at køre dig til Hotel Føroyar i Tórshavn, hvor du tjekker ind for fire nætter.

På Hotel Føroyar bliver du budt velkommen af personalet i receptionen. Denne første aften skal I spise på Áarstova, som ligger i byens centrum. Áarstova er kendt for sit lækre og saftige færøske lam, som er langtidsstegt i mere end ti timer.

Dag 2

Lørdag

På denne dag vil du opleve forkælelse i hotellets spa, Ress. Du starter med Rasul, et gammelt badningsritual. Behandlingen finder sted i et dampbad og kombinerer de sundhedsfremmende egenskaber af varme, damp og mineralholdigt mudder. Bagefter bliver du behandlet med en helkropsmassage. Dit sind vil blive beroliget med denne rolige og fredfyldte massage beriget med duften af økologiske olier. Efter din behandling kan du slappe af med en god kop urtete, frugt og nødder i spaens lounge.

Dag 3

Søndag

På denne dag skal du udforske omgivelserne omkring Tórshavn på en guidet mountainbiketur om eftermiddagen. Nyd udsigten og den friske luft på en særlig måde, som du helt sikkert vil huske. Turen er velegnet til både erfarne og ikke-erfarne ryttere.

Om aftenen fejrer I nytårsaften på hotellets restaurant Ruts, hvor I kan nyde en 7-retters menu med vin, og champagne og kage på taget ved midnat.

Dag 4

Mandag

Du er fri til at gå på opdagelse på egen hånd. Vi anbefaler, at du tager ind til den charmerende by Tórshavn. Gå en tur gennem den gamle bydel, hvor du får en god fornemmelse af byens historie og kultur. Besøg kunstmuseet for at opleve nogle spektakulære lokale kunstnere, og Nordens Hus for at opleve fantastisk arkitektur og en dejlig frokostbuffet. Du kan også besøge en af de mange charmerende caféer og butikker i byen. Hvis du foretrækker en guidet tur, så lad os det vide.

Dag 5

Tirsdag

Din tur på Færøerne er nu slut. Du vil blive hentet af en lufthavnsbus, der kører dig tilbage til Vágar lufthavn. Vi håber, at du føler dig genopladet, og at du har nydt din tid her i fulde drag.

Dag 6

Dag 7

Dag 8

Dag 9

Dag 10

and you’re filled with new memories.
og du er fyldt med nye minder.

Er du klar til at bestille din rejse?

Vi er klar til at hjælpe dig. Du kan se de hoteller, du kan vælge mellem nedenfor, eller du kan bestille med det samme her.

Book nusend en særlig anmodning ›

Inkluderet

 • Fly fra København/Billund/Edinburgh/Keflavík til Vágar tur/retur med Atlantic Airways inkl. lufthavnsskatter.
 • Lufthavnstransport fra Vágar lufthavn til Hotel Føroyar tur/retur.
 • 4 nætter i et Deluxe-værelse med havudsigt inkl. morgenmad på Hotel Føroyar.
 • 3 retters menu på Áarstova (drikkevarer ikke inkluderet).
 • Spa-dag inkl. Rasul og helkropsmassage på Ress Spa.
 • 2-3 timers guidet cykeltur.
 • Nytårsaften på Ruts inkl. forret, 7-retters menu og vin på Ruts, samt champagne og kage på taget ved midnat.

Ekstra oplevelser

arrow png
 • Biludlejning fra DKK 900,- pr. dag (ekstraudstyr ikke inkl. i dagspris)
 • Bådtur til Vestmanna fugleklipper DKK 398,- pr. person
Se flere oplevelser ›

Hvad er ikke inkluderet?

arrow png
 • 5 course meal at Barbara Fish House (beverages not included)
 • 3 course meal at Restaurant Áarstova (beverages not included)

Vores hoteller

Vil du se nærmere på de hoteller, du kan vælge mellem?

__wf_reserved_arv
En kæreste fra Sendistovuni